Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ- ΒΙΔΕΣ ΜΑΣΤΡΟ


Περιγραφή


Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά αλά σεφ.


Τι χρειαζόμαστε:


1 πακέτο (500 γρ) ζυμαρικά βίδες
2 μεγάλες ντομάτες
1 αγγούρι
1 luncheon meat ZWAN
200 γρ τυρί (κασέρι, γραβιέρα, γκούντα...)
90 γρ (6 κ.σ.) κέτσαπ
90 γρ (6 κ.σ.) μαγιονέζα
30 γρ (2 κ.σ.) μουστάρδα
1 κ.σ. πάπρικα
χυμό από μισό λεμόνι




Πως το κάνουμε:


Καθώς βράζουμε τα ζυμαρικά, κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους (όσο το δυνατόν) και τα αγγουράκια σε ροδέλες.
Έπειτα κόβουμε το luncheon meat και το τυρί σε κυβάκια.
Σε ένα μπόλ ανακατέβουμε το κέτσαπ, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την πάπρικα και το λεμόνι.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα ανακατέβουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά με τη σειρά που είναι γραμμένα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για τη δική μας ντρέσινγκ την Thousand Island της Hellmann's.
Μια super γρήγορη συνταγή (15') που θα στολίσει κυριολεκτικά το μπουφέ σας. Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου